UltraBoard 955 Numeriek Toetsenbord

 47,99 Excl. btw

Het UltraBoard 950 biedt een compact ontwerp, geavanceerd schaarmechanisme, en handige sneltoetsen voor een ergonomische en efficiënte typervaring, perfect voor elke werkruimte.

Artikelnummer: ultraboard-955-numeriek-toetsenbord Categorie:

Beschrijving

Het UltraBoard 955 Numeriek toetsenbord vormt een essentiële aanvulling op jouw compacte toetsenbord, speciaal ontworpen voor situaties waarin uitgebreide numerieke invoer nodig is. Met zijn geavanceerde schaarmechanisme biedt dit numerieke toetsenbord een uitzonderlijke typervaring, waarbij elke toets is uitgerust met een ergonomisch concave vorm en witte toetsen met duidelijk leesbare donkere letters. Deze kenmerken minimaliseren typfouten en verhogen de precisie bij het invoeren van cijfers, wat bijdraagt aan een vlotte workflow.

Het UltraBoard 955 Numeriek toetsenbord is uiterst flexibel en kan zowel aan de linker- als rechterkant van je compacte toetsenbord worden geplaatst, waardoor je de spieractiviteit in beide handen kunt verdelen. Deze aanpassing vermindert niet alleen de reikafstand naar je muis, maar minimaliseert ook de belasting van je onderarmen en schouders, wat resulteert in aanzienlijk verbeterd comfort tijdens langdurige werksessies.

Dit toetsenbord is voorzien van vier handige sneltoetsen (Mail, Printscreen, ScrollLock en PauseBreak), samen met geïntegreerde navigatietoetsen, wat zorgt voor een naadloze bediening en efficiëntieverbetering. Een duidelijke LED-indicator geeft de actuele status van het toetsenbord aan, waardoor je altijd op de hoogte bent.

Het matte oppervlak en het lichte, aantrekkelijke design van het UltraBoard 955 Numeric zijn ontworpen om reflecties te vermijden, waardoor je een comfortabele en productieve werkomgeving behoudt. Het heldere contrast tussen de witte toetsen en de donkere letters zorgt voor een gemakkelijke overgang van het scherm naar het toetsenbord, wat de leesbaarheid en typsnelheid bevordert.

Dankzij zijn volledige compatibiliteit met alle computers en laptops die beschikken over een USB-poort en Windows-besturingssysteem, biedt het UltraBoard 955 Numeric een moeiteloze plug-and-play-functionaliteit. Het is direct klaar voor gebruik zodra het is aangesloten, zonder dat er extra software nodig is.

Met zijn combinatie van ergonomisch ontwerp, geavanceerde functies en gebruiksgemak is het UltraBoard 955 Numeric de ideale keuze voor professionals die regelmatig werken met numerieke gegevens en streven naar verbeterde efficiëntie en comfort in hun dagelijkse taken

Combineer dit numeriek toetsenbord met een compact toetsenbord en een ergonomische muis zoals de evoluent of de precision mouse.