UltraBoard 950 Compact Toetsenbord

 77,99 Excl. btw

Het UltraBoard 950 biedt een compact ontwerp, geavanceerd schaarmechanisme, en handige sneltoetsen voor een ergonomische en efficiënte typervaring, perfect voor elke werkruimte.

Artikelnummer: ultraboard-950-compact-toetsenbord Categorie:

Beschrijving

UltraBoard 950 compact toetsenbord

Het UltraBoard 950 compact toetsenbord blinkt uit in efficiëntie en ergonomie, ontworpen voor een gezondere en productievere werkervaring, waar je ook bent.

Compact en Ergonomisch: Het UltraBoard 950 is ontworpen met een compact formaat dat het numerieke gedeelte elimineert, waardoor je automatisch een betere werkhouding aanneemt. Met de muis dichterbij, vermindert het toetsenbord de fysieke belasting op je onderarmen en schouders, wat resulteert in meer comfort tijdens lange werksessies.

Gebruiksvriendelijke Kenmerken: Het toetsenbord is uitgerust met een geavanceerd schaarmechanisme en een toetsafstand van 19 mm, wat zorgt voor een precieze en moeiteloze typervaring met minimale typefouten. De witte concave toetsen met donkere letters bieden uitstekende leesbaarheid en verminderen reflecties, waardoor je moeiteloos kunt switchen tussen scherm en toetsenbord.

Efficiëntie en Productiviteit: Met geïntegreerde multimediatoetsen, sneltoetsen en status-LED’s biedt het UltraBoard 950 handige functionaliteiten die je helpen efficiënter te werken. Schakel eenvoudig tussen functies en bedien je media zonder je workflow te onderbreken.

Stijlvol en Functioneel Design: Het matte witte design van het UltraBoard 950 zorgt voor een moderne uitstraling en minimaliseert reflecties, terwijl de donkere letters op de toetsen zorgen voor maximale leesbaarheid. Verstelbare voetjes laten je het toetsenbord aanpassen aan je voorkeur voor een optimale kijkhoek, wat bijdraagt aan comfort en productiviteit.

Het UltraBoard 950 combineert een compact ontwerp met geavanceerde ergonomische functies en stijlvolle esthetiek, waardoor het de ideale keuze is voor elke werkruimte waar efficiency en comfort voorop staan.

Ontdek vandaag nog de voordelen van het UltraBoard 950 en transformeer je werkervaring naar een hoger niveau van comfort en productiviteit.

Combineer dit compacte toetsenbord met een ergonomische muis zoals de evoluent of de precision mouse.

Extra informatie

Type / model

Bedraad, Draadloos