S-board 840 Numeriek Toetsenbord

 53,99 Excl. btw

Het S-board 840 Numeriek is het perfecte externe numerieke toetsenblok voor wie regelmatig cijfers moet invoeren. Met zijn ergonomische design en comfortabele schaarmechanisme toetsen biedt het flexibiliteit en gemak. Ideaal als aanvulling op je compacte toetsenbord, met plug-and-play USB-compatibiliteit.

Artikelnummer: s-board-840-numeriek-toetsenbord Categorie:

Beschrijving

S-board 840 Numeriek toetsenbord – Jouw ideale toetsenbord voor cijferinvoer!

Het S-board 840 Numeriek is de perfecte aanvulling op je compacte toetsenbord voor als je regelmatig cijfers moet invoeren. Dit externe numerieke toetsenblok zorgt voor een comfortabele en ergonomische werkervaring zonder dat je de voordelen van een compact toetsenbord hoeft op te geven.

Flexibel en Ergonomisch Het S-board 840 Numeriek is ontworpen voor flexibel gebruik. Werk afwisselend met je linker- en rechterhand om de belasting te verdelen en berg het toetsenblok eenvoudig op wanneer je het niet nodig hebt. De compacte vormgeving minimaliseert de reikafstand naar je muis, wat bijdraagt aan een gezonde werkhouding.

Efficiënte Cijferinvoer Met schaarmechanisme toetsen, antireflecterende witte toetsen met donkere letters en een concave toetsvorm, biedt het S-board 840 Numeric een stille en comfortabele typervaring. De 19 mm hartafstand tussen de toetsen zorgt voor nauwkeurig en snel typen, terwijl de geïntegreerde rekenmachinefunctie met acht extra toetsen en twee LED-displays voor NumLock en aan/uit-status, je productiviteit verhoogt.

Direct Gebruiksklaar Dankzij de plug-and-play functie hoef je het S-board 840 Numeric alleen maar in een USB-poort van je computer te steken. De hardware wordt automatisch herkend, zodat je meteen aan de slag kunt.

Compatibiliteit Het S-board 840 Numeric werkt met alle computers en laptops die een USB-poort en een Windows-besturingssysteem hebben. MacOS-gebruikers kunnen de rekenmachinefunctie gebruiken.

Projectbestellingen? Neem contact met ons op voor meer opties.

Specificaties van S-board numeriek toetsenbord

  • Artikelcode: BNES840DNUM
  • Garantieperiode: 5 jaar (na registratie)
  • EAN-code: 8717399991001
  • Afmetingen: 87 x 147 x 29 mm
  • Gewicht: 140 g
  • Inclusief: Handleiding in Duits, Engels, Frans, Nederlands

Transformeer je werkplek met het S-board 840 Numeric – voor moeiteloze en efficiënte cijferinvoer!

Extra informatie

Type / model

Bedraad, Draadloos