HandshoeMouse

 125,99 135,99 Excl. btw

De HandshoeMouse biedt ultiem comfort en een ergonomisch ontwerp, ideaal voor creatieve professionals. Het gepatenteerde ontwerp minimaliseert spierspanning en bevordert een gezonde werkhouding. Verkrijgbaar in verschillende maten en zowel voor links- als rechtshandigen.

Artikelnummer: handshoemouse Categorie:

Beschrijving

HandshoeMouse 
Een ergonomische muis die past als een handschoen

De HandshoeMouse is speciaal ontwikkeld voor creatieve professionals in alle vakgebieden. Deze ergonomische muis, die letterlijk past als een handschoen, biedt ongeëvenaard comfort en functionaliteit. Dankzij het gepatenteerde ontwerp is het niet nodig om de muis vast te pakken of je vinger op te tillen tijdens het gebruik. Je beweegt de muis eenvoudig over het oppervlak, wat resulteert in minimale spieractiviteit en verminderde neurale prikkeling.

Ergonomische vorm

Het gepatenteerde ontwerp, ontwikkeld met ondersteuning van het Erasmus Universitair Medisch Centrum in Rotterdam, biedt uitgebreide ondersteuning voor hand, vingers en duim. Hierdoor wordt overmatige spierspanning voorkomen en worden de druk en spanning gelijkmatig verdeeld. Dit ergonomische ontwerp vermindert het risico op carpaal tunnelsyndroom en andere repetitieve stressblessures.

Gezonde werkhouding

Uit onderzoek blijkt dat intensief gebruik van een conventionele muis kan leiden tot chronische klachten. De HandshoeMouse ondersteunt je hand op een licht hellend oppervlak van 25 graden, wat zorgt voor een natuurlijke positie van de hand en bevordert de bloedsomloop. Deze ergonomische vorm minimaliseert fysieke belasting en voorkomt knikken of afknellen van bloedvaten.

Innovatief ontwerp

De HandshoeMouse is verkrijgbaar in zowel draadloze als bedrade versies, geschikt voor links- en rechtshandigen. Het product is leverbaar in verschillende maten voor de perfecte pasvorm. Met de Plug & Play-functionaliteit kun je direct aan de slag. De draadloze versie beschikt over een oplaadbare batterij, die tijdens het gebruik kan worden opgeladen.

Kenmerken

  • Gepatenteerd ontwerp: Voorzien van een duimplateau voor maximale ontspanning van de hand.
  • Minimale spieractiviteit: Vermindert de belasting op hand, vingers en duim.
  • Optimale bloedcirculatie: Licht hellende handpositie van 25 graden.
  • Plug & Play: Eenvoudige installatie en gebruiksgemak.
  • Duurzaam materiaal: Tijdloos zwart ontwerp met een robuuste constructie.
  • Blueray sensor: DPI van 1500 voor nauwkeurige cursorbesturing.

De goede maat voor jouw HandshoeMouse

Voor optimaal gebruik is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Raadpleeg de maattabel en meet je hand zorgvuldig.

Meer opties? Neem contact met ons op voor projectbestellingen en speciale vereisten.

Combineer deze muis met een compact toetsenbord en numeriek toetsenbord

Extra informatie

Maat

Small, Medium, Large

Type / model

Bedraad, Draadloos

Uitvoering

Rechts, Links