Evoluent 4 Ergonomische Muis

 99,99 119,99 Excl. btw

De Evoluent4 Verticale Ergonomische Muis biedt een comfortabel en ergonomisch ontwerp dat helpt bij het voorkomen van pols- en armklachten. Met zes programmeerbare knoppen en aanpasbare DPI-instellingen is deze muis perfect voor nauwkeurig en efficiënt werken.

Artikelnummer: evoluent-4-ergonomische-muis Categorie:

Beschrijving

Ervaar de ultieme precisie en comfort met de Evoluent 4 Verticale Ergonomische Muis. Deze bedrade muis is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen en is ontworpen om je hand in een natuurlijke, rechtopstaande positie te houden, wat helpt bij het voorkomen van ongemak en blessures.

Welke Evoluent 4 maat past bij jou?

De Evoluent 4 is er in Medium (standaard) en Small. Het standaardmodel is geschikt voor middelgrote handen (17,8 cm – 19 cm). Is je hand kleiner dan kun je beter het kleinere model bestellen. Heb je een grotere hand, dan is de Evoluent D Large een goed alternatief.

Kenmerken en voordelen

  • Ergonomisch ontwerp: De Evoluent 4 ondersteunt je hand in een neutrale, handschudpositie, waardoor de belasting op je onderarm en pols vermindert. Dit ontwerp helpt bij het voorkomen van RSI en andere hand- en polsproblemen.
  • Programmeerbare knoppen: Met zes programmeerbare knoppen kun je de muis volledig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. De gratis Evoluent Mouse Manager Software maakt dit eenvoudig.
  • Aanpasbare DPI: Met een knop achter het scrollwiel kun je de snelheid van de aanwijzer snel aanpassen. Kies uit vier DPI-niveaus (800, 1300, 1800, 2600) voor verschillende taken, van snel navigeren tot precisiewerk.
  • Comfortabele grip: De muis heeft een verlengde lip aan de onderrand die voorkomt dat je pink over het bureau schuurt, en een verbeterde duimsteun voor extra comfort.
  • Automatische slaapstand: Het verlichte Evoluent-logo dooft automatisch om energie te besparen wanneer het systeem in de slaapstand gaat.

Technische specificaties

  • Type: Bedrade verticale muis
  • DPI-niveaus: 800, 1300, 1800, 2600
  • Compatibiliteit: Windows, Mac, Linux (extra knoppen werken mogelijk niet op niet-Windows OS)
  • Garantie: 5 jaar (na registratie)

Waarom kiezen voor de Evoluent 4?

De Evoluent4 is perfect voor gebruikers die langdurig met een muis werken en op zoek zijn naar een oplossing die zowel ergonomisch als gebruiksvriendelijk is. Met zijn nauwkeurige cursorbesturing, aanpasbare knoppen, en comfortabele grip is deze muis ideaal voor zowel dagelijks gebruik als specialistische taken zoals grafisch ontwerp en fotobewerking.

Extra informatie

Maat

Small, Medium

Type / model

Bedraad, Draadloos