DXT 3 Precision Mouse

 99,99 119,99 Excl. btw

Ervaar ultieme precisie en ergonomisch comfort met de DXT 3 Ergonomic Vertical Mouse. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een natuurlijke handpositie, vermindert spanning en voorkomt blessures. Verkrijgbaar in zowel bedrade als draadloze modellen, biedt de DXT 3 aanpasbare DPI-instellingen voor zowel snel als nauwkeurig werk. Ideaal voor langdurig computergebruik zonder vermoeidheid. Bestel nu bij De Jong Projectinrichters!

Artikelnummer: dxt-3-precision-mouse Categorie:

Beschrijving

DXT 3 Precision Mouse de perfecte combinatie van precisie en ergonomie

De DXT 3 precision mouse biedt ultieme precisie voor je computerwerk. Deze muis is ontworpen om je hand in een natuurlijke, ontspannen positie te houden. Dankzij dit ergonomische ontwerp kun je moeiteloos nauwkeurige cursorbewegingen maken, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor gedetailleerde taken zoals tekenen of fotobewerking. De muis is verkrijgbaar in zowel bedrade als draadloze variant.

Nauwkeurige grip voor precisiewerk

Je houdt de DXT 3 vast met je vingertoppen, net als een pen. Deze grip maakt het mogelijk om kleine, precieze bewegingen te maken, wat zorgt voor een snelle gewenning. Met de instelbare snelheidsniveaus kun je de muisaanwijzer aanpassen aan je behoeften, of je nu snel wilt navigeren of precieze details wilt bewerken.

Ergonomisch ontwerp voor gezond werken

Het gebruik van een verticale muis zoals de DXT 3 vermindert de belasting op je onderarmspieren en helpt bij het herstellen van pols- en handblessures. Dit ontwerp zorgt ervoor dat je hand in een ontspannen positie werkt, waardoor de spanning op je zachte weefsels afneemt. Bovendien voorkomt het verticale ontwerp een onnatuurlijke draaiing van je onderarm, wat het comfort tijdens langdurig gebruik vergroot.

Compact en slim ontwerp

Dankzij het compacte en ergonomische ontwerp kun je de DXT 3 gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, deze muis is overal inzetbaar. Een uniek kenmerk is de mogelijkheid om met één druk op de knop te wisselen tussen rechts- en linkshandig gebruik, waardoor je de belasting over beide handen kunt verdelen.

Kies de juiste muis voor jouw hand

De DXT 3 Precision Mouse is geschikt voor middelgrote tot grote handen (vanaf 69 mm breed).

Beschikbare versies:

– Bedraad
– Draadloos

Bestel nu jouw DXT 3 Ergonomic Vertical Mouse en verhoog je productiviteit met ergonomisch comfort en precisie.

Specificaties van de DXT 3 precision mouse:

– Gewicht: 116 g
– Afmetingen: 87 mm (lengte) x 42 mm (breedte) x 67 mm (hoogte)
– Plug & Play: Ja
– Compatibel met: PC, Mac, Tablet, Telefoon
– DPI-instellingen: 800, 1200, 1600, 2400
– Aantal knoppen: 7 (programmeerbaar)

Wil je een ergonomische oplossing die je werkdag comfortabeler en efficiënter maakt? Kies dan voor de DXT 3 Ergonomic Vertical Mouse!

Extra informatie

Type / model

Bedraad, Draadloos