Q-doc 515 Documenthouder

 87,99 Excl. btw

De Q-doc 415 is een compacte, in hoogte verstelbare documenthouder die zorgt voor een ergonomische werkhouding. Ideaal voor thuis en op kantoor, gemaakt van duurzaam acrylmateriaal en biedt een optimale kijkhoek voor documenten en mobiele apparaten.

Artikelnummer: q-doc-515-documenthouder Categorie:

Beschrijving

Q-doc 515 Circular

Duurzame, verstelbare documenthouder met een groot oppervlak

De Q-doc 515 Circular ergonomische documenthouder zorgt ervoor dat jouw documenten en mobiele apparaten recht voor je liggen, tussen jouw monitor en toetsenbord in de perfecte kijkhoek. Dit voorkomt fysiek ongemak in jouw nek en rug, omdat je jouw nek niet hoeft te buigen tijdens het lezen van jouw documenten. De Q-doc 515 Circular is gemaakt van zeer stabiel en gerecycled PET-viltmateriaal. Deze documenthouder is in vier stappen in hoogte verstelbaar en heeft een uitzonderlijk groot oppervlak, zelfs voor A3-documenten en zware mappen. De Q-doc 515 Circular is een geweldig ergonomisch accessoire voor elk bureau, dat je helpt om gezonder te werken en jouw prestaties op het werk te verhogen.

De juiste lichaamshouding

Met de Q-doc 515 Circular kun je zowel jouw beeldscherm als jouw papieren documenten tegelijkertijd comfortabel en ergonomisch bekijken. Lijn jouw documenten uit met jouw natuurlijke ooglijn, die loopt van beeldscherm tot toetsenbord. Door jouw documenten voor je te plaatsen op het licht hellende oppervlak van de documenthouder, voorkom je dat je jouw hoofd en nek moet buigen en draaien naar de documenten. Deze ergonomische documenthouder zorgt voor een gezondere manier van werken en verhoogt jouw productiviteit tijdens jouw werkdag.

Ergonomische achtergrond

Het plaatsen van documenten links, rechts, of direct voor het toetsenbord kan leiden tot nek- en oogbelasting. De Q-doc 515 Circular helpt dit te voorkomen door jouw documenten centraal en in een perfecte kijkhoek te plaatsen. Hierdoor werk je comfortabeler en ergonomischer en voorkom je extra belasting voor jouw nekspieren en ogen.

Duurzaam materiaal

De Q-doc 515 Circular bestaat voor 100% uit gerecyclede materialen en is dus een milieuvriendelijk product. Deze documenthouder is gemaakt van PET-vilt, dat bestaat uit gerecyclede PET-flessen. Het PET-vilt is robuust, gemakkelijk schoon te maken, UV-gestabiliseerd en niet gemakkelijk ontvlambaar. Het grijs gemêleerde materiaal maakt de Q-doc 515 Circular tot een mooi accessoire op elk bureau.

Vier hoogtes

Met de Q-doc 515 Circular kun je de perfecte leeshoogte en leeshoek voor jouw documenten kiezen. Deze documenthouder is verstelbaar in vier standen, met een hoogtebereik tussen 95 mm en 150 mm. Door de vier schroeven los te draaien, kun je eenvoudig de gewenste hoogte instellen en zo een ergonomische werkhouding aannemen.

Groot opslagoppervlak

De Q-doc 515 Circular heeft een groot opslagoppervlak van 450 mm x 295 mm. Deze documenthouder is geschikt voor A4- en A3-documenten, notitieblokken of zware dossiers tot een maximum gewicht van 5 kg. Je kunt ook mobiele apparaten op het oppervlak plaatsen, zoals een gsm of tablet om digitale notities af te lezen. De handige schuifrand voorkomt dat documenten naar beneden glijden.

Georganiseerd bureau

Met de Q-doc 515 Circular maak je optimaal gebruik van de ruimte tussen jouw monitor en toetsenbord. Verminder de rommel op jouw bureaublad en plaats jouw documenten netjes op de documenthouder voor je. Dankzij de verhoogde onderrand kan het toetsenbord gemakkelijk onder de documenthouder worden geschoven wanneer het niet in gebruik is, waardoor je jouw werkplek beter kunt organiseren.

Warm ontwerp

Het PET-vilt materiaal van de Q-doc 515 Circular geeft deze documenthouder een warme en natuurlijke uitstraling. Het materiaal lijkt eenvoudig, maar is een stijlvolle en onopvallende verrijking van jouw bureau. Deze monitorstandaard is ontwikkeld en ontworpen in Nederland.

Recyclebaar

De Q-doc 515 Circular is 100% recyclebaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen we een verschil maken voor ons milieu. Wij volgen de “3R’s”: Verminderen (Reduce) van afval, Hergebruiken (Re-use) van producten en Recyclen van materiaal, volgens het idee van de circulaire economie.

Specificaties

  • Artikelcode: BNEQDOC515CLGY
  • Garantieperiode: Levenslang (na registratie)
  • Barcode/EAN-code: 8719274674047
  • Beschikbare documenten: Geen handleiding

Met de Q-doc 515 creëer je een ergonomische en georganiseerde werkplek, waardoor je comfortabeler en productiever kunt werken.

Combineer dit numeriek toetsenbord met een compact toetsenbord en een ergonomische muis zoals de evoluent of de precision mouse.

Extra informatie

Kleur

Grijs, Groen, Doorzichtig