Q-doc 415 Documenthouder

 77,99 Excl. btw

De Q-doc 415 is een compacte, in hoogte verstelbare documenthouder die zorgt voor een ergonomische werkhouding. Ideaal voor thuis en op kantoor, gemaakt van duurzaam acrylmateriaal en biedt een optimale kijkhoek voor documenten en mobiele apparaten.

Artikelnummer: q-doc-415-documenthouder Categorie:

Beschrijving

Q-doc 415
Compacte, in hoogte verstelbare documenthouder voor meer comfort

De Q-doc 415 documenthouder biedt een ergonomische oplossing voor het werken in een rechte werkhouding. Door jouw documenten en mobiele apparaten recht voor je te plaatsen in de optimale kijkhoek, kun je comfortabel en efficiënt werken. De Q-doc 415 is compact, lichtgewicht, en eenvoudig in hoogte verstelbaar in zeven stappen, wat het ideaal maakt voor gebruik op verschillende werkplekken, zoals thuis of op kantoor.

Ideale houding en kijkhoek

Plaats de Q-doc 415 tussen jouw monitor en toetsenbord om te voorkomen dat je jouw nek en bovenlichaam draait of kantelt. Dit bevordert een ergonomische werkhouding en zorgt voor een optimale kijkhoek op jouw documenten. Het compacte ontwerp met een opslagoppervlak van 390 mm x 275 mm past zelfs op werkplekken met beperkte ruimte.

Ergonomische achtergrond

Het plaatsen van documenten links, rechts, of direct voor het toetsenbord kan leiden tot nek- en oogbelasting. De Q-doc 415 helpt dit te voorkomen door jouw documenten centraal en in een perfecte kijkhoek te plaatsen, wat resulteert in minder spanning op nek en ogen. Hierdoor werk je comfortabeler en ergonomischer.

In hoogte verstelbaar in zeven stappen

Met de Q-doc 415 kun je de ideale kijkhoogte bereiken door de houder in zeven stappen te verstellen. Het hoogtebereik ligt tussen 120 mm en 240 mm, en de kijkhoek varieert tussen 12° en 46°. Dit helpt je om een rechtopstaande werkhouding aan te nemen en comfortabeler te werken.

Gebruik de ruimte

Met de Q-doc 415 kun je jouw bureau beter organiseren door jouw documenten netjes op de houder te plaatsen. De verhoogde onderrand maakt het mogelijk om het toetsenbord gemakkelijk onder de documenthouder te schuiven als je het niet gebruikt, waardoor je jouw werkplek opgeruimd kunt houden.

Milieuvriendelijk product

De Q-doc 415 is gemaakt van 100% gerecycled acrylmateriaal, wat bijdraagt aan een duurzame productiecyclus. Dit materiaal is robuust, transparant, en past naadloos in elke kantooromgeving. De documenthouder is Dutch design en staat voor hoogwaardig en innovatief ontwerp.

Compact ontwerp
Met een opbergoppervlak van 390 mm x 275 mm is de Q-doc 415 geschikt voor zowel thuiswerkplekken als vaste werkplekken op kantoor. De documenthouder kan documenten, notitieblokken, mobiele apparaten, en zware dossiers tot 5 kg ondersteunen. De handige schuifrand voorkomt dat documenten naar beneden glijden.

Leuke Functies

  • Compact en Ergonomisch: Lichtgewicht en in hoogte verstelbaar.
  • Duurzaam Materiaal: Gemaakt van 100% gerecycled acryl.
  • Verbeterde Werkhouding: Voorkomt nek- en oogbelasting door optimale kijkhoek.
  • Ruimtebesparend: Organiseert jouw bureau en biedt ruimte voor toetsenbordopslag.

Specificaties

  • Artikelcode: BNEQDOC415
  • Garantieperiode: Levenslang (na registratie)
  • Barcode/EAN-code: 8717399990059
  • Beschikbare documenten: Geen handleiding

Met de Q-doc 415 creëer je een ergonomische en georganiseerde werkplek, waardoor je comfortabeler en productiever kunt werken.

Combineer dit numeriek toetsenbord met een compact toetsenbord en een ergonomische muis zoals de evoluent of de precision mouse.