Score zadelkruk Jumper

 415,00 Excl. btw

  • Gaslift hoogte verstelling
  • Aluminium onderstel doorsnee 54 cm
  • Zachte wielen 65 mm
  • Standaard kunstleer zwart

Neem voor andere variaties, kleuren, en uitvoeringen zoals  bv. ESD en Cleanroom contact met ons op!

Beschrijving

‘Zittend staan’ of ‘staand zitten’. Oftewel: een actieve ontspanning in de juiste werkhouding. Dát is de filosofie achter de innovatieve Score zadelkrukken.

De Score zadelkruk Jumper is de bredere variant van de Amazone. Je gewicht wordt evenwichtig verdeeld over zitting en vloer. De Jumper-zitting biedt de optimale balans tussen de controle en gezonde houding van ‘staan’ en het comfort van ‘zitten’.

Uitvoeringen

De zadelkruk is ook verkrijgbaar met een balans mechaniek. Deze beweegt mee als de gebruiker zijn houding aanpast. Wilt u de kruk met uw voet in hoogte verstellen? Kies dan de uitvoering met voetbediening. Naast voetbediening en het balansmechaniek, kunt u kiezen uit twee type zittingen. De Jumper heeft een bredere zitting dan de Amazone.

Model Hoogteverstelling Werkhoogte
Laag MID25 ca. 49 – 63 cm 70-85 cm
Standaard MID 31 ca. 59 – 77 cm 80-100 cm
Hoog MID38 ca. 63 – 88 cm 90-115 cm

Stoffering

Standaard wordt de zadelkruk gestoffeerd in kunstleer zwart. U kunt ook kiezen voor stamskin bekleding  (10 kleuren). Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor naadloze stoffering voor bijvoorbeeld werkplekken waar hygiëne belangrijk is.

Zadelkrukken

Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de vloer staan. Door de zadelvorm komt de wervelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt. Ook ben je zeer beweeglijk op de zadelkruk, je rolt gemakkelijk van de ene naar de andere plek. De zadelkrukken van Score zijn leverbaar in 3 verschillende zitvormen.

De Score zadelkruk Jumper voor een bredere zit en de Amazone voor een smallere zit. Score heeft als accessoire een “Balance” mechaniek voor de Jumper, Amazone en Jolly.

Het uitgekiende mechaniek zorgt er voor dat het zadel van Score mee beweegt in de richting van het zwaartepunt van het bovenlichaam wanneer de gebruiker zijn houding aanpast. De bekken rugwervel stand blijft in balans en drukpunten, bijv. aan de binnenkant van de dijen en het schaambeen, worden ontlast. Het zitten op de toch al comfortabele zadelzit wordt hierdoor nog aangenamer.

Extra informatie

Zithoogte

Werkblad hoogte 70-85 cm, Werkblad hoogte 80-100 cm, Werkblad hoogte 90-115 cm