Score zadelkruk Jumper met rug en neig

 624,00 Excl. btw

 Zadelkruk Amazone

  • Gaslift hoogte verstelling
  • Aluminium onderstel
  • Zachte wielen
  • Voor werkblad hoogte 70 -80  cm
  • Hoogte verstelling 49 -63 cm.
  • Zwart kunstleer of stamskin
  • Andere kleuren op aanvraag

Neem voor andere variaties, kleuren, en uitvoeringen zoals  bv. ESD en Cleanroom contact met ons op!

Beschrijving

De Jumper zadelkruk van Score met rug en neig

De zadelkruk Jumper heeft een anatomisch gevormde zadelzitting, dat het bekken kantelt en zorgt voor een gezonde ontspannen rughouding. De Jumper heeft een bredere zitting dan de Amazone en is in verschillende hoogtes te verkrijgen. Voor een extra steuntje in de rug is deze zadelkruk voorzien van een lendensteun.

Uitvoeringen

De zadelkruk is ook verkrijgbaar met balans mechaniek. Wilt u de kruk met uw voet in hoogte verstellen? Kies dan de uitvoering met voetbediening. Naast voetbediening en het balansmechaniek, kunt u kiezen uit twee type zittingen. De Amazone heeft een smallere zitting dan de Jumper. De jumper heeft een breder zadel.

Stoffering

Standaard wordt de zadelkruk gestoffeerd in kunstleer zwart. U kunt ook kiezen voor stamskin bekleding  (10 kleuren). Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor naadloze stoffering voor bijvoorbeeld werkplekken waar hygiëne belangrijk is.

Eigenschappen Jumper zadelkruk met rug en neig

Model Hoogteverstelling Werkhoogte
Laag MID25 ca. 49 – 63 cm 70-85 cm
Standaard MID 31 ca. 59 – 77 cm 80-100 cm
Hoog MID38 ca. 63 – 88 cm 90-115 cm

*Zadels met lendensteun (B/T) + ca. 3 cm

Zadelkrukken

Beleef het comfort van een zadelkruk. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding, terwijl je voeten stevig op de vloer staan. Door de zadelvorm komt de wervelkolom in een houding die minder tot vermoeidheid leidt. Ook ben je zeer beweeglijk op de zadelkruk, je rolt gemakkelijk van de ene naar de andere plek. De zadelkrukken van Score zijn leverbaar in 3 verschillende zitvormen.

De Jumper voor een bredere zit en de Amazone voor een smallere zit. Score heeft als accessoire een “Balance” mechaniek voor de Jumper, Amazone en Jolly.

Het uitgekiende mechaniek zorgt er voor dat het zadel mee beweegt in de richting van het zwaartepunt van het bovenlichaam wanneer de gebruiker zijn houding aanpast. De bekken rugwervel stand blijft in balans en drukpunten, bijv. aan de binnenkant van de dijen en het schaambeen, worden ontlast. Het zitten op de toch al comfortabele zadelzit wordt hierdoor nog aangenamer.

Extra informatie

Zithoogte

Werkblad hoogte 70-85 cm, Werkblad hoogte 80-100 cm, Werkblad hoogte 90-115 cm