Therapod X HR, ergonomische bureaustoel

  • Therapod® Sense Fit Technology hoge rug, met hoogte verstelling
  • Zachte BIO Seat Technology zitting
  • Positioneerbare hoofdsteun
  • Donati mechaniek
  • Schuifzitting 6 cm instelbaar
  • In hoogte-, breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers
  • Twee fasen gaslift
Prijs aanvragen

Beschrijving

Therapod X HR

Therapod X HR bureaustoel is voorzien van een in hoogte verstelbare hoge rug. De zachte zitting ondersteunt het bekken en zorgt daarmee voor een herverdeling van de druk. De bureaustoel heeft een synchroon-mechaniek, in hoogte-, breedte- en diepte verstelbare 3D armleggers en verstelbare hoofdsteun. Met deze combinatie is de Therapod bureaustoel uiterst comfortabel, ook voor langere zitperiodes.

De Therapod bevat een gepatenteerde Sense Fit – Bio technologie voor rugleuning en zitting. Het eindresultaat is een uiterst comfortabele bureaustoel die garant staat voor een zeer lange levensduur.

De stoel wordt gestoffeerd in Luxe Italiaanse wol stoffering (100.000 martindale). Als standaard stoffering gebruiken wij Wolvilt Fenice maar andere stofsoorten zijn ook mogelijk. De stoel is voorzien van multifunctionele wielen voor harde en zachte vloeren en heeft een aluminium gepolijst onderstel.

Circulair

Om de cyclus van de materialen te waarborgen en te sluiten, ontvangt de gebruiker aan het einde van de levenscyclus een statiegeldbedrag van 50 euro per complete Sit And Move stoel. Er worden dan zoveel mogelijk onderdelen hergebruikt voor een nieuwe levenscyclus van de stoel.

Wilt u meer informatie over ergonomische bureaustoelen? Wij kunnen u voorzien van een compleet advies van uw kantoorinrichting of thuiswerkplek. Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom!