Köhl Tempeo Fresh TGrey bureaustoel

  • Auto synchroon mechaniek met automatische gewichtsinstelling
  • Schuifzitting 8 cm
  • Kunststof voetenkruis
  • Achterkap lichtgrijs kleur RAL 7047
  • Rug hoogte instelbaar
  • 3D of 5D armleggers
Prijs aanvragen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De fusie tussen minimalistisch design en optimale ergonomie

De Köhl Tempeo Fresh Tgrey is een innovatieve bureaustoel die ontworpen is in samenwerking met de designer Justus Kolberg. De kenmerken van de stoel zijn: een intelligente rug, ondersteunende functies en een duidelijk gedefinieerd kleurconcept. De slanke rugleuning laat de rug „ademen“ – dankzij het uitwisselen van  lucht tussen de stof en een deel van de rug. Door de speciale manier van stoffering kan de stof bovendien flexibel op bewegingen reageren. Tegelijkertijd is de stof zo strak gespannen dat het zorgt voor optimale ergonomische ondersteuning van de rug. De onderrug wordt extra ondersteund door de KÖHL-lendensteun.

Via de website kunt u de stoel in het zwart bestellen. Bent u benieuwd naar de andere stofkleuren? neem dan contact met ons op.

De Köhl Tempeo Fresh TGrey bestaat ten eerste uit een Fresh rugleuning zonder lendensteun, ten tweede een comfort zitting, ten derde een auto synchroonmechaniek en als laatste de keuze uit 3D- of 5D-armleuningen.

Wilt u meer informatie over deze bureaustoel of andere bureaustoelen van Köhl, neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies over de inrichting van uw thuiswerkplek of kantoor.

Extra informatie

Uitvoering zitting

Air-Seat (luchtkussen), Comfort Zitting (standaard)

Armlegger

3D armleggers, 5D armleggers

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen