Obesitas 24/7 bureaustoel tot 200 kg

Deze Obesitas ergonomische 24-uurs bureaustoel is volledig instelbaar voor maximaal comfort en duurzaamheid. De bureaustoel is ideaal voor continue werktaken en heeft een draagvlak tot 200kg.

Prijs aanvragen
Artikelnummer: bureaustoel-xl-tot-200-kg Categorieën: , ,

Beschrijving

Duik diep in uw werk met de 24-uurs stoel, speciaal ontworpen voor veeleisende taken zoals observatie en bewaking. Deze stoel combineert ultiem comfort met ongeëvenaarde duurzaamheid, waardoor hij perfect is voor langdurig gebruik.

Het geheim zit hem in de veelzijdige aanpassingsmogelijkheden. De stoel beschikt over een in hoogte verstelbare, ergonomisch gevormde rugleuning die extra hoog is voor optimale ondersteuning, inclusief een hoofdsteun en lendensteun. De verstelbare armleggers, uitgerust met smalle opdek, bieden een comfortabele rustplaats voor uw armen. En met een zitting die maar liefst 6 cm verstelbaar is, vindt u altijd de ideale zitpositie.

Robuustheid is gegarandeerd met een maximale belasting van 200 kg. Bovendien bieden we een geruststellende garantie van 2 jaar bij 24/7 gebruik en 5 jaar bij normaal gebruik. Deze ergonomische bureaustoel is de ultieme keuze voor diegenen die comfort en ondersteuning nodig hebben tijdens 24/7 werkzaamheden.

Bestel vandaag nog uw obesitas bureaustoel.