Be Proud 100 ergonomische bureaustoel

 522,00 Excl. btw

  • Stoel is voorzien van een synchroon mechaniek met kunststof behuizing
  • Standaard 10 cm zitdiepte
  • Zithoogte 40-53 cm
  • Zwart kunststof kruisvoet
  • Wielen voor een harde of zachte ondergrond
  • 3D zwarte Runner netweave rug, met geïntegreerde lendensteun, in hoogte verstelbaar.
Artikelnummer: be-proud-100 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Be Proud 100 ergonomische bureaustoel

De Be Proud 100 is een zeer ergonomische en duurzame bureaustoel. De stoel past zich moeiteloos aan, aan ieder interieur en iedere gebruiker. Voor meer dan 95% van de mensen binnen een organisatie is deze stoel perfect in te stellen. De stoel geeft optimale steun in iedere zithouding en stimuleert daardoor dynamisch zitten. De stoel past zich aan de gebruiker aan en niet andersom!

De Be Proud wordt duurzaam geproduceerd en de gebruikte onderdelen bestaan voornamelijk uit gerecycled aluminium en gerecycled polypropyleen. De toegepaste en tevens gemakkelijk vervangbare stoffen nemen wij af van de bekende Europese marktleiders die net als wij milieu hoog in het vaandel hebben staan. De stoel nemen wij na de economische levensduur graag terug om te demonteren en alle onderdelen te recyclen of een tweede leven te kunnen geven.

Levensduur

Heeft u een vuile stoel of kan uw stoel wel een opknapbeurt gebruiken? Maak dan gebruik van het Be Clean onderhoudsprogramma, deze zorgt voor een verlening van de levensduur. Wanneer de stoel echt op is, kan de stoel terug worden genomen. Met de onderdelen worden weer nieuwe producten gemaakt.

Specificaties

De Stoel is voorzien van een synchroon mechaniek met kunststof behuizing. De stoel heeft een standaard 10 cm zitdiepte en een zithoogte tussen de 40-53 cm. De kruisvoet is van zwart kunststof met daaronder harde of zachte wielen. De rug van de stoel is een 3D zwarte Runner netweave rug, met geïntegreerde lendensteun, in hoogte verstelbaar.

Extra informatie

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen