Palmberg Pensum bureau

 920,00 959,00 Excl. btw

  • In vele uitvoeringen verkrijgbaar
  • Vaste hoogte 72 cm
  • Hoogte instelbaar  van 68 -82 cm
  • Afstelschroeven, instelbaar op 1 cm
  • 25 mm melamine bladen in vele decors kleuren
  • Voorzien van O poot
  • Speciale vragen neem dan contact met ons
Artikelnummer: palmberg-pensum-bureau Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Palmberg Pensum bureau

Het Palmberg Pensum bureau, creatief design met professionele functies!

Easy Push voor meer ergonomie aan de werkplek

Éen tafel, twee frames. Pensum staat naar keuze op U-poten of op gesloten O-poten. De twee frame-uitvoeringen hebben een moderne vormentaal en een functionele design. Bovendien zorgen de harmonieus op elkaar afgestemde kleuren voor een motiverende werkomgeving en worden zo een motor voor uw creativiteit.

Op vaste hoogte of in hoogte verstelbaar, de vier verschillende framevarianten zorgen altijd voor de juiste instelling op de werkpek. Als u uw Pensum eens te hoog of te laag vindt staan, kunt u met het geniale mechanisme “Easy Push” zonder gereedschap de ideale tafelhoogte instellen. Met een druk op de knop kiest de gebruiker de perfecte hoogte tussen 68cm en 82cm.

Het Pensum bureau, een bureau met vele gezichten. Dit palmberg bureau is mooi te combineren met de Palmberg Prisma kasten of Palmberg Select kasten. Door het complete assortiment van Palmberg heeft u een

Meer weten van  Palmberg kijk op de website van Palmberg. Wilt u hulp bij het vinden van het juiste bureau of advies over het inrichten van uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Extra informatie

Afmeting

160×80 cm, 180×80 cm

Bladkleuren Palmberg

Ahorn, Crema Beuken, Acacia, Candis Eiken, Eiken Natuur, Toscaanse Noten, Gedempt Beuken, Noten Natuur, Piment Essen, Superwit, Porseleinwit, Zandbeige, Grijs Parel, Geslepen Aluminium, Truffel, Antraciet, Vulkaanzwart

Framekleur Palmberg

Antraciet Metallic, Antraciet structuur, Wit aluminium, Wit structuur, Zwart structuur

Fabricant

Palmberg