Palmberg Crew elektrisch verstelbaar bureau

 1.799,00 1.849,00 Excl. btw

  • Elektrische verstelbare werkplek
  • Zit-sta bureau
  • Diverse maten verkrijgbaar
  • Vele bladkleuren
  • Frame kleuren naar keuze
  • Levertijd +/- 5 weken
  • Andere maten op aanvraag

Vraag hier uw offerte aan

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Palmberg Crew elektrische zit-sta werkplek

De Palmberg Crew is een volledig ergonomische werkplek met een elektrisch verstelbaar bureau. Hierdoor kunnen uw werknemers gemakkelijk afwisselen tussen zitten en staan tijdens het werken.

Dit zit-sta bureau heeft een bereik van 65-125 cm en is gemakkelijk in hoogte te verstellen dankzij de elektromotorische hoogteverstelling. Dit zorgt voor een gezonde en comfortabele werkomgeving. Het mooie C-poot design van de Crew biedt door een vrijdragend dwarsbalk systeem optimale beenruimte en het zwevende blad zorgt voor een fraai uiterlijk.

Dynamisch werken

Het afwisselen van houdingen tijdens het werken vermindert de kans op klachten en kan bestaande klachten verminderen. Steeds meer mensen ervaren de positieve effecten van dynamisch werken en daarom worden elektrisch verstelbare bureaus zoals de Palmberg Crew niet alleen meer aangeschaft bij klachten, maar ook preventief.

Crew meubilair

Naast het bureau biedt het CREW systeem ook andere toepassingen, zoals enkele of duo werkplekken en vergadertafels. Het CREW bureausysteem zorgt voor de juiste dynamiek in uw werk en met de optionele mogelijkheden voor netwerken, kabelmanagement en ergonomie is het een complete oplossing voor uw kantoorteam. De Palmberg Crew is beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Uw eigen Palmberg Crew zit-sta bureau

De zit-sta werkplek Palmberg Crew is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen.

 

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bureau? Of wilt u meer informatie over onze elektrisch verstelbare bureau’s? Wij staan klaar om u alles te vertellen over deze mooie elektrische bureaus. Neem contact met ons op of kom eens lang in onze showroom in Dokkum.

Extra informatie

Afmeting

160×80 cm, 180×80 cm

Bladkleuren Palmberg

Halifax Eiken Natuur Rift, Ahorn, Crema Beuken, Acacia, Candis Eiken, Eiken Natuur, Toscaanse Noten, Gedempt Beuken, Noten Natuur, Piment Essen, Superwit, Porseleinwit, Zandbeige, Grijs Parel, Geslepen Aluminium, Truffel, Antraciet, Vulkaanzwart

Framekleur Palmberg

Antraciet Metallic, Antraciet structuur, Wit aluminium, Wit structuur, Zwart structuur

Fabricant

Palmberg