Homeflex elektrisch verstelbaar bureau

 599,00 625,00 Excl. btw

Het FlexFrame zit-sta bureau. Het perfecte bureau om zittend en staand werk af te wisselen.

  • Stabiel elektrisch verstelbaar zit-sta bureau
  • Hoogte verstelbaar van 65-130cm
  • Snelle en geluidsarme motor, 3cm per seconde
  • 4 automatische memoryfuncties
  • Andere maten op aanvraag
  • Prijzen ongemonteerd
  • Montage € 40,- excl btw
Artikelnummer: homeflex-zit-sta-bureau Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Homeflex elektrisch verstelbaar bureau

Zittend werk is een grote belasting voor het lichaam van uw werknemers. Gelukkig worden elektrisch verstelbare bureaus steeds meer de norm. Staand werken draagt bij aan een betere gezondheid voor uw werknemers en verhoogt daardoor de productiviteit op kantoor of thuis. Wilt u uw personeel dus ook graag staand kunnen laten werken? Kies dan voor het HomeFlex elektrische zit-sta bureau, de duurzame keuze voor uw werknemer.

Met het HomeFlex bureau biedt u uw personeel de mogelijkheid om afwisselend staand en zittend werken. Dit bureau is elektrisch verstelbaar en heeft een geheugenfunctie waarin 4 verschillende standen vastgelegd kan worden. Dit bureau heeft een zeer stabiel frame en kan snel worden versteld. De HomeFlex heeft een instelhoogte tussen de 65 – 130 cm.

Samenstelling HomeFlex zit-sta bureau

Het HomeFlex elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Voor het frame kunt u kiezen uit de kleuren zwart, wit of aluminium. Het bureaublad is beschikbaar in de standaard afmetingen 160×80 en 180×80. Maar het is uiteraard ook mogelijk om op aanvraag een groter of kleiner blad te bestellen. De kleurstellingen voor het bureaublad : Eiken Licht, Eiken Robson, Eiken Donker, Wit, Toscaans Noten, Beuken en Eiken.

Advies

Als onafhankelijk dealer van diverse topmerken denken wij graag met u mee over uw kantoor- of thuiswerkplekinrichting. Persoonlijk en eerlijk advies, service, kwaliteit, nazorg en afspraken nakomen vormen de basis van onze manier van werken.

Wilt u meer advies over zit-sta bureaus of een ergonomische thuiswerkplek? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op. Lees hier een artikel van het AD over staand werken.

Extra informatie

Afmeting

160×80 cm, 180×80 cm

Frame kleur

Aluminium, Wit, Zwart