HomeFit Thuiswerkplek elektrisch verstelbaar

 825,00 Excl. btw

  • In hoogte verstelbaar tussen 68 – 118 cm
  • Diepte werkblad totaal 80 cm. ( blad 50 cm en top 30 cm.)
  • Breedte werkblad 95 cm.
  • Diepte kastje 30, breedte 105 en 68 hoog
Artikelnummer: HOMEF-EIKVI Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Ontdek het comfort van de HomeFit thuiswerkplek: een veelzijdige oplossing voor uw professionele thuiswerkplek. Of u nu zit, staat of uw spullen wilt opbergen, deze compacte en transformeerbare werkplek biedt alles wat u nodig hebt. Met de groeiende trend van thuiswerken is het creëren van een efficiënte werkruimte essentieel, zelfs als u geen aparte kamer heeft voor een verstelbaar bureau en een goede bureaustoel.

Volwaardige werkplek in een kastje

Het onopvallende kastje van de HomeFit kan snel en eenvoudig worden omgevormd tot een volwaardige werkplek. Open gewoon de deuren en klap het werkblad uit, waarin de bediening voor de hoogteverstelling is verwerkt. Met een afmeting van slechts 105 cm breed en 30 cm diep neemt de HomeFit niet meer ruimte in dan een schoenenkast of koffer.

Het unieke ontwerp en de diverse kleurenopties zorgen ervoor dat de HomeFit naadloos in elke woonkamer past.

Ergonomisch en duurzaam

De HomeFit biedt ergonomisch en gezond thuiswerken dankzij de zit-sta functionaliteit, waarmee u kunt afwisselen tussen zittend en staand werken. Met een hoogteverstelling van 68 cm tot 114 cm kunt u het bureau eenvoudig aanpassen aan uw voorkeur en behoeften.

De HomeFit thuiswerkplek is gemaakt van hoogwaardig, 100% recyclebaar staal met een duurzame poedercoating. Het strakke en moderne design past bij elke interieurstijl. Het kastje bevat een handige opberggoot voor al uw werkgerelateerde materialen, terwijl de wieltjes op de deuren zorgen voor stabiliteit.

 

 

Het bureau wordt compleet gemonteerd geleverd en binnen 10 dagen bij u thuis bezorgd. Wilt u meer informatie of de HomeFit zelf ervaren? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Bekijk hier de uitgebreide  brochure van de HomeFit.

Extra informatie

Framekleur Buur

Wit, Zwart

Fabricant

Buur