Benchbank of treinbank

Op zoek naar een mooie treinbank of benchbank?

Verkrijgbaar in standaard maat van : 80,120,150,180 cm
met hoek element
diverse hoogte’s : 94,116 en 138 cm hoog

6 stofgroepen en vele kleuren

Voor meer informatie neem contact met ons op

Prijs aanvragen

Beschrijving

Benchbank of treinbank

Op zoek naar een mooie treinbank of benchbank?

In tegenstelling tot de meeste bench- of treinzitbanken worden onze banken uitgevoerd met singels. Het voordeel van een gesingelde zitting is dat de bank ook naar een aantal jaren nog steeds lekker zacht zit. Een bank die niet uitgevoerd is met singels wordt na verloop van tijd hard. Het schuim in de zitting verslechterd, hierdoor wordt de plank onder het schuim voelbaar.

De benchbank is in verschillende afmetingen, kleuren en vormen leverbaar. De stofkeuze is enorm. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een goed afneembare stof voor uw bedrijfskantine, een urine bestendige stof voor zorginstellingen of een stof met een groot aantal toeren Martindale bij intensief gebruik. Ook is het mogelijk om uw eigen stof in te sturen.

Geschikt voor wachtruimte, kantine, bedrijfsrestaurant, lounge ruimte.

Past goed in het concept van “Het Nieuwe Werken”.

Of het nu gaat om hoog zitten of laag zitten.

Ook is het mogelijk de achterkant van de bank te stofferen, zodat deze ook in het midden van een kantoorruimte geplaatst kan worden.

Met een nieuwe treinbank of  benchbank verandert uw kantineruimte, kantoorruimte of wachtkamer in 1 oogopslag mede door de vele afmetingen, modellen en kleuren van genoemde bank. Met een mooie kolomtafel en enkele designstoelen is het een plezier om in deze ruimte te vertoeven.

Graag maken wij een passend voorstel voor uw kantine, bedrijfsrestaurant of kantoorruimte  met deze mooie treinbank of benchbank als zitelement.

De prijzen zijn op aanvraag.

Meer informatie : neem contact met ons op.