Kantoormeubelen Friesland

De Jong Projectinrichters uit Dokkum is uw leverancier voor kantoormeubelen in Friesland. Wij bieden een breed assortiment nieuwe en gebruikte kantoormeubelen voor zakelijk en prive gebruik. Bureaus, bureaustoelen en kantoorkasten. Wij zijn gevestigd in Dokkum (Friesland).

De Jong Projectinrichters ook voor complete kantoorinrichting

Wij verkopen niet alleen kantoormeubelen in Friesland, maar kunnen het gehele land voorzien van kantoormeubelen en kantoorinrichting. Wij bieden u deskundige hulp op het gebied van kantoorinrichting van uw ruimte. Of dit nu een vergaderruimte, ontvangstruimte of kantine is, altijd zullen we voor u een geschikte oplossing vinden.

Kantoormeubelen en BureaustoelenComplete kantoorinrichting Friesland

Ruim aanbod kantoormeubelen in Friesland

Wij vernieuwen regelmatig ons aanbod kantoormeubelen. Houdt de website in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Wilt u meer informatie over een van onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.

Bezoek ook onze showroom in Dokkum (Friesland)

In onze showroom vindt u showroommodellen, inruilcollecties en opgekochte kantoormeubelen van hoge kwaliteit. Voor elk kantoor en elk budget bieden wij een oplossing. Wij kunnen volledige ruimtes met tweedehands meubilair voor u inrichten.

Bekijk het aanbod van De Jong Kantoormeubelen Friesland.