Gebruikte kantoormeubelen

Bent u op zoek naar gebruikte kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij De Jong Projectinrichters aan het juiste adres. Betaal  niet teveel voor uw kantoormeubelen. Het assortiment tweedehands kantoormeubelen van De Jong Projectinrichters bestaat o.a. bureaustoelenbureauopstellingenkantoorkasten,  kerkstoelenvergadertafels.

In ons assortiment gebruikte kantoormeubelen vindt u verschillende grote merken, zoals bijvoorbeeld Ahrend, Mibra, Kohl, Drentea & Interstuhl. Haal hoge kwaliteit kantoormeubelen in huis voor lage prijzen. Al het aangeboden meubilair verkeerd in uitstekende staat.

Bezoek ook onze showroom

In onze showroom vindt u showroommodellen, inruilcollecties en opgekochte kantoormeubelen van hoge kwaliteit. Voor elk kantoor en elk budget bieden wij een oplossing. Wij kunnen volledige ruimtes met gebruikt meubilair voor u inrichten.

Actueel aanbod gebruikte kantoormeubelen

Wij vernieuwen regelmatig ons aanbod gebruikt kantoormeubilair. Houdt de website in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Wilt u meer informatie over een van onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ons huidige aanbod gebruikte kantoormeubelen.