Ergonomische thuiswerkplek

Compleet advies en goede oplossingen voor uw ergonomische thuiswerkplek

Bent u op zoek naar een bureau, bureaustoel of dynamisch meubilair voor uw ergonomische thuiswerkplek dan bent u bij De Jong Projectinrichters aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan ergonomisch meubilair voor elke kantoorinrichting.

Een stijve nek en pijnlijke polsen

We blijven langer thuiswerken en krijgen daardoor vaker klachten zoals knopen in de rug, een stijve nek of pijnlijke armen of polsen. Fysiotherapeuten door het hele land zien sinds het begin van de Coronacrisis opvallend veel mensen met KANS klachten. Bron

Klachten voorkomen

Voorkom klachten met een goede thuiswerkplek. Werkt u aan de keukentafel, op de bank of aan het bureau van uw kind, voor uw houding is dat niet de juiste keus. Zorg dus voor een werkplek die ergonomisch goed ingericht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de juiste hoogte van het werkblad én zithoogte.

Bel mij

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Uw eigen werkplek inrichten?

U kunt een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom wij kunnen u dan uitgebreid advies geven over de verschillende mogelijkheden.

Jarenlange ervaring in ergonomisch advies

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0519-571967 of vul ons contactformulier in.

Hygiëne beschermwand

Thuiswerken blijft!

Lees ons artikel over het blijven van thuiswerken.