Brochure

Bekijk hier de volledige Buur brochure

Onderstaand vindt u de Buur brochure. Boordevol kantoormeubilair, waaronder bureaus, bureaustoelen, kantoortafels, kantoorstoelen en meer. Deze producten worden geproduceerd door toonaangevende Nederlandse fabrikanten tegen de laagst mogelijk prijs en met oerdegelijke kwaliteit voor langdurig professioneel gebruik.

Buur gelooft in duurzaam en lokaal. Verantwoordelijkheid voor de afnemers en medewerkers. BUUR staat voor lokaal Nederlands vakmanschap, zonder concessies te doen op duurzaamheid, gemak en leversnelheid. Buur vindt het heel normaal om niet voor de goedkoopste, maar voor de beste optie te gaan. Als bedrijf kiezen zij niet voor de meest winstgevende of de gemakkelijkste weg, maar voor de juiste. De meest eerlijke.

Brochure per e-mail ontvangen?

Wilt u de brochure als PDF in uw mailbox ontvangen? Vraag dan via onderstaand formulier een brochure aan. U krijgt een e-mail van ons toegestuurd met daarin een download link naar de PDF. Heeft u vragen n.a.v. de brochure neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord bij vragen of om u te adviseren over uw kantoorinrichting.